Verder ervaren, luisteren, lezen en kijken

Het leven is bovenal om zelf te ervaren. En ook je ervaring hier in analyse of training zal een unieke beleving zijn. De inspiratie zit in ieder woord, beeld, blik en steeds weer een verrassing om de hoek. Daarbij is het belangrijk dat je jouw mind geamuseerd houdt zodat deze niet aan de haal met je gaat en de keuzes voor jou gaat maken. In plaats van dat je luistert naar je lijf en de timing die het leven je aangeeft. Hierbij dan ook enkele inspiratie bronnen & bovenal ben je welkom om hier tijdens je sessie geinspireerd te raken door de ervaring. Kijk zeker ook in mijn webshop voor de leermaterialen uit mijn eigen atelier van Human Design Netherlands.

Luister je al mee met de gesprekken die ik in mijn Podcast Human Design Netherlands voer over het volgen van jouw experiment? Laat je inspireren door de unieke verhalen van mensen die proberen hun unieke design te leven. Uiteraard vul ik de gesprekken ook met bijzondere inzichten uit de kennis van het Human Design systeem.

Verder lezen over Human Design?

Bestel nu de Human Design Netherlands Gids in de webshop. 

Verder kijken?

Kijk dan zeker eens via youtube naar mijn filmpjes, bijvoorbeeld deze introductie op Human Design:

Dit is een klein inkijkje in mijn enorme bieb hier op Bing Farmhouse. Wil je zelf de boeken en studie manuals van Human Design induiken? Klik dan HIER. Wil je toegang tot het archief van de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu? Ga dan naar Jovian Archive.

Uiteraard kan je ook op deze site verder lezen voor algemene informatie over Human Design. Of lees eens verder onder Bio XL voor mijn persoonlijke ervaringen voor en na Human Design als manifesterende generator. Tevens ben ik met Bing Workatelier, mijn Farmhouse en Human Design Netherlands te volgen op instagram en facebook. Zie de linken hieronder.

 

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel