De 9 centra

De 9 centra in Human Design zijn mechanische centra, hubs, waar de energiebanen of kanalen samenkomen. Voor het gemak spreek ik van energie en energiecentra, zodra je dieper de mechaniek instapt zal je ontdekken dat er sec 4 energiecentra zijn (4 motoren) en de andere centra ieder een andere mechaniek kennen. De centra geven bepaalde fysieke aspecten en kenmerken weer. Als een centrum gekleurd of gedefinieerd is dan heb je 24/7 toegang tot deze mechaniek of energie. Of deze energie stroomt en in lijn is met jouw systeem en rol in het leven is afhankelijk van jouw experiment en het volgen van je strategie en autoriteit. Elke activering is tevens duaal en kan dus prettig of niet prettig aanvoelen, afhankelijk van de functie op dat moment en jouw strategie. 

In de open centra heb je niet consistent toegang en zal de activiteit afhangen van de omgeving waarin je je bevindt en wie er wellicht op je knoppen drukt. Uiteraard gaan we in analyse en training dieper in op de werking van de centra voor jou specifiek en met alle details die jouw ontwerp aangeeft. 

Klik zeker ook HIER voor het downloaden van de prachtige nieuwe Human Design Netherlands GIids voor meer informatie over de centra, de open centra en de controlevragen die daarbij horen. Ik ga daarin ieder centrum af.

Op dit moment werk ik ook aan de Human Design Netherlands Gids deel 2, met nog meer info over de levensenergie, de circuitgroepen, de profielen en de poorten en lijnen. Kortom, weer een prachtig vorm gegeven gids voor de liefhebber. Houd deze site in de gaten voor de update.

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel