Human Design Opleiding, Workshops en Training in Nederland

"Hier ervaar je de nieuwe manier van leren van de toekomst. Met Inge en de groep duik je op jouw unieke manier de human design data in. Wees gewaarschuwd want je kon wel eens dusdanig verrast worden van wat je onderweg tegenkomt. Terugkijkend geeft de opleiding een vernieuwde blik op jezelf en de wereld waarin we leven. Het maakt dat je nog enthousiaster wordt over human design. En die verandering van perspectief werkt verwonderend en heerlijk ontnuchterend tegelijkertijd, een verademing!"  Suzanne, analist in opleiding bij Human Design Netherlands,  PTL1 2023

Na je analyse verder leren over Human Design? En wellicht ook zelf aan de slag als erkende Human Design analist en coach? Welkom bij het officiële en internationaal erkende educatieve aanbod van Human Design Netherlands. Ik bied hiermee het breedste en meest gekwalificeerde aanbod in Nederland. Uiteraard ben ik volledig opgeleid en internationaal erkend en gecertificeerd als Human Design analist, trainer en business adviseur en opleidingsinstituut. Vele analyses, trainingen, teamdagen in organisaties en workshops werden de afgelopen jaren hier verzorgd. Zoals de officiële basistrainingen Human Design en de verdiepende analisten opleiding, management- en teamtrainingen. Daarnaast ook vele workshops over bijvoorbeeld de dagenergie, familie, liefde, seksualiteit, gezondheid, en omgaan met stress & angst. Na je eerste analyse kan je bij human Design Netherlands jouw eigen route samenstellen om jouw experiment te ondersteunen. Wil je graag 1 op 1 begeleid worden dan is een coachtraject geschikt voor jou. Ben je juist nieuwsgierig naar je lichaam, je ‘midlife’ kaart, je rol in het gezin, je dochter of geliefde? Dan zijn de verdiepende analyses interessant voor jou. Wil je meer de kennis van Human Design induiken en tevens je proces ondersteunen dan is de ‘Living your design’ route voor jou. Wil je erna de diepte in? Dan is de beroepsopleiding echt jouw route. Voor route 3 is route 2 dus wel een vereiste. Naast deze persoonlijke routes kan je ook de business route bewandelen. Wellicht sta je op een kruispunt in je loopbaan of ben je benieuwd naar jouw team profiel. Krijg een inkijkje in de verschillende routes hier:

Ook dit jaar zal ik weer diverse workshops, masterclasses en trainingen in Nederland verzorgen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en tevens voor teams in organisaties. Denk aan alle basistrainingen na je analyse en de officiele opleiding tot analist. De eerste cursussen zijn:

  1. Education step 1: Living your design start maart 2025
  2. Education step 2: Rave ABC  start mei 2025
  3. Education step 3: Rave Cartography start juni 2024

Dit zijn de drie basistrainingen die je verder ondersteunen in jouw groeiproces om jouw unieke leven te leiden. Wil je analist worden? Lees dan verder hieronder.

"Wat een ontzettende gave training was LYD! Ik ben er echt helemaal vol van! ..... Ik kan het niet uitleggen .. maar het voelt als een soort verslaving waar je niet mee kan stoppen en waar je steeds meer van wil leren... tegelijkertijd wil ik het de tijd geven en zo lang mogelijk genieten van het geen gebeurt. En er gebeurt van alles... ik krijg leuke uitnodigingen waarvan ik zeker weet dat ik daar mijn kracht in kwijt kan. Maar zag ook mijn "niet-zelf" toen ik iets wilde afdwingen en kon dat gelukkig op tijd stoppen. Kortom er valt nog veel te zien en te leren maar een enorm kwartje is gevallen zullen we maar zeggen!  Ik wil dan ook heel graag meedoen met de volgende cursus Rave ABCs." Deelnemer Living your design 2023

Ik werk diepgaand en ter ondersteuning van jouw transformatie proces. Begeleiding van jouw persoonlijke experiment in een speelse en uitdagende leeromgeving in de natuur. De ervaring leert dat dit veel beter werkt als je jouw analyse en eerdere training ook bij mij hebt doorlopen. Contact me als je elders Human Design stappen hebben doorlopen en graag wilt meedoen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kan je me ook contacten als je minimaal een groep van 6 mensen hebt die bovenstaande basis trainingen of een andere op maat training samen willen volgen. Dan kunnen we op maat werken. Neem zeker een kijkje in de SHOP & Agenda voor het actuele aanbod of bezoek mijn facebook pagina voor actuele informatie.

November 2024 start weer de 1-jarige officiele professionele analisten opleiding deel 1 (PTL1) voor Human Design professionals. Dit is voor mensen die na de basiscursussen in Nederland verder willen met de theoretische meerjaren opleiding tot Human Design analist of dit willen volgen puur voor hun eigen proces. Deze opleiding bestaat totaal uit vier (PTL1-4) onderdelen die je door de jaren heen volgt. Dit neemt totaal minimaal 3,5 jaar in beslag en het is aan te bevelen deze opleiding te starten nadat je reeds een periode jouw experiment hebt geleefd. Jouw strategie en autoriteit geeft verder je eigen leertempo aan. PTL1-4 bestaat uit:

PTL1 De kennis verdiepen en de logica van de Rave I Ching leren zien. Hoe stroomt de levensenergie in het levenswiel? Leer de logica van de 64 hexagrammen kennen. Tevens de kunst van het geven van een analyse gaan ontwikkelen. Hier vormen we de basisskills. Samen vormen ze de synthese en de toolkit van de professionele analist.

PTL2 Relatiekaarten en belangrijke transitie cycli (Saturnus, Uranus, Kiron en verjaardagsanalyses) kunnen analyseren.

PTL3 'Incarnation Crosses' . Jouw bestemming in het leven leren kennen en deze voor anderen kunnen duiden. 

PTL4 Individuele begeleiding om je voor te bereiden op het examen om analist te worden. Hierna volgt je examen.

Let op: PTL3 komt voor PTL2 in de planning. Zie webshop route 3 voor alle data.

Alle niveaus zijn verplicht om analist te kunnen worden. Het examen wordt nu bovendien niet in Nederland maar in het Engels afgenomen bij de IHDS en een internationaal erkende examinator.

Ik ben opgeleid en gelicenseerd als Human Design analist in alle vormen analyses. Tevens ben ik Human Design coach, business analist  en trainer in alle basis cursussen en PTL1 docent voor het opleiden van aanstaande analisten. Bij mij kan je bovenal terecht voor jouw persoonlijke transformatieproces, in relatie, familiedynamiek en Business coaching op de werkplek. Deze officiële PTL1 opleiding zal dan ook altijd in eerste instantie gericht blijven op jouw persoonlijke transformatie, daarbij komt de prachtige kennis van Human Design. Vanaf 2023 zal ik ook PTL2 en 3 verzorgen. Aleen de mentoring en je examen zullen in het Engels bij de IHDS of een ervaren en speciaal gekozen analist plaats vinden. Alle live trainingen zijn op mijn Bing Farmhouse te Vogelenzang (rand Haarlem) tenzij de omstandigheden me uitnodigen om (gedeeltelijk) online te werken. Denk bijvoorbeeld aan een pandemie. Ik geef de opleidingen in het Nederlands. Voor de PTL1 kan je de opdrachten zowel in het Nederlands als ook in het Engels bij me inleveren. Wil je na de PTL1 door dan kan ik op aanvraag bij voldoende belangstelling (minimaal 10 deelnemers) het vervolg: PTL2 en 3 op mijn Bing Farmhouse verzorgen in 2023. Mentoring voor je examen en je examen zelf kan je bijvoorbeeld bij Alokanand Diaz del Rio, een meertalige (Spaans, Engels, Duits) docent en analist van het eerste uur en tevens examinator. of een andere internationale docent naar keuze boeken. 

De studenten die via mij in de Ptl1 zijn opgeleid en gecertificeerd door de IHDS tot professionele analist in 2023 zijn:

De studenten in opleiding bij mij nu, die als ze alle stappen hebben doorlopen Ptl1-4 en ook het IHDS examen afronden, zullen ook hier komen te staan. Een mooi referentie punt zodat je weet wie er echt diepgaand professioneel zijn opgeleid in Nederland.

De Ptl1 start ik weer na de ronde basistrainingen, dus dat is 2025. De PTL2-3 staan nu voor 2024 in de planning, kijk ook in de webshop. Let op: PTL3 komt voor PTL2 in de planning. Uiteraard wijzigingen onder voorbehoud. Houd mijn webshop en facebook in de gaten voor het actuele aanbod of contact me bij vragen.

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel