Biografie Inge Hoogerheiden van Bing Workatelier en Human Design Netherlands

Welkom op mijn website. Met heel veel plezier heb ik deze persoonlijke site gemaakt en deel ik hier mijn levenswerk met jullie. Ik voel me een levenskunstenaar in het pure leven en dat deel ik graag middels mijn werk, art producten en prachtige locatie hier op Bing Farmhouse. Dit is wie ik ben; een duizendpoot in het pure leven. En tegelijkertijd is er altijd 1 rode draad zichtbaar: ik leef en werk vanuit mijn 'gut feeling' in het nu, vanuit wat mij waarlijk raakt. Ruim 50 jaar heb ik mijn unieke leven volop geleefd, een pad vol uitdagingen en transformaties. Mijn bio XL kan je hierna lezen als dat je aanspreekt. Ik heb ruim 30 jaar professioneel gewerkt met mensen en het begeleiden van groepen. Inmiddels ben ik een zeer ervaren coach en trainingsspecialist, procesbegeleider, en authentieke creator in puur leven en werk. De laatste jaren ben ik samen met mijn soul mate tevens eigenaar van een organische minifarm. Bing staat voor waarlijk zijn en jouw unieke leven in het Nu beleven. B-ing Now!  Bing staat ook voor Bewustwording, Inspiratie, Nieuwsgierigheid en het Gidsen van leven en werk middels duurzame transitie en groei.

Ik kan je middels analyse, coaching en training inzicht geven in jouw uniekheid. Inzicht in jezelf en je rol in dit leven (in liefde, gezin, werk, teams) begint met bewustzijn. Bewustzijn van jouw krachten en tegenkrachten, uitdagingen, en mogelijkheden hoe hier vitaal mee om te gaan. Daarbij werk ik altijd vanuit een holistisch perspectief. Opgeleid in eerste instantie als sociaal werker, groepsbegeleider, cultureel antropoloog en bestuur- en organisatiekundige heb ik me gaandeweg de jaren gespecialiseerd in training, organisatieadvies, en coaching (opgeleid o.a. ook als NLP trainer en hypnotherapeut, lichaamsgericht werken, meditatie & reiki master, Human Design analist en docent). Meer dan 30 jaar heb ik gewerkt met mensen en het begeleiden van groepen en ruim 20 jaar uitsluitend als trainer, coach en business consultant. Sinds 2006 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Bing Workatelier. Uiteraard ben je welkom om te linken via de onderstaande links naar mijn instagram, facebook of   

Levensenergie & intuïtie

Mijn zelf ontworpen logo staat symbool voor mijn werk en is ontstaan vanuit mijn drijfveren. Het ‘derde oog’ staat voor vernieuwing en intuïtie. Dieren zoals leguanen hebben nog steeds een functioneel derde oog, ook wel de pijnappelklier genoemd. Er zijn vermoedens dat dit orgaan het eerste in de natuur voorkomende oog was, in het bijzonder bij de gewervelde dieren en de mens. In een ver verleden maar ook nu nog is de pijnappelklier de bron van helderziende vermogens en intuïtief bewustzijn. Bij mensen is dit oog echter onderontwikkeld. De meest effectieve manier om de mogelijkheden die door het derde oog worden uitgedrukt te ontwikkelen is door welbewust intuïtie in ons dagelijks leven toe te passen. Ik stimuleer dit vermogen middels mijn werk in coaching, training, maar ook middels mijn art producten. Het ‘palm master’ symbool -wat het oog omvat in mijn logo- staat voor het doorgeven van levensenergie en het vinden van je levensbestemming en kan een initiatie vorm zijn. Ik maakte kennis met dit symbool tijdens mijn initiatie tot Reiki master anno 2000 en heb deze in een uniek eigentijds jasje gestoken. Ik kan door mijn werkwijze je bewustwording vergroten en je experiment verder aanzetten. Een experiment waarbij jijzelf verder kunt ervaren hoe jij de energie bij jezelf of in je team of relatie weer vitaal kunt laten stromen.

Bewustwording middels Human Design

Ik experimenteerde en werkte al jaren met verschillende leerinstrumenten (EQ-i, LEA, management/realdrives), en toen jaren geleden Human Design mijn pad kruiste wist ik meteen dat dit een uniek en prachtig instrument is dat mijn bewustzijn verhoogt en mij bekrachtigt om mijn unieke leven te leven. Human Design start waar alle andere trainingen stoppen. Ik heb het geluk gehad de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu nog te kunnen ontmoeten in 2009 en tevens heb ik met name ook les gehad van zijn eerste leerlingen waaronder Alokanand Diaz del Rio, Ilse Sendler en Martin Grassinger.

In mijn eigen proces als manifesterende generator was mijn eerste reading een bevestiging en bevrijding. Zien dat mijn intuïtieve definiëring en mijn overlevingsinstinct er altijd is en mijn niet gedefinieerde emotionele centrum altijd open staat voor de impact van de emoties van anderen maakte veel duidelijk. Met een emotionele manifestor als moeder en emotionele manifesterende generator als vader was ik zo geconditioneerd dat ik een groot gedeelte van mijn eerste levensjaren als 'woedende' emotionele manifestor heb doorgebracht. 'Wat je niet dood maakt je sterker' gaat hier zeker op. Na een emotionele rolercoaster was ik middels diverse (oosterse) leerpaden wijzer geworden -geïnitieerd tot reiki master en getraind in het werken met Bach remedies, alsmede diverse yoga, ademhaling- en meditatietechnieken- en steeds meer gaan responderen op het leven. Human Design ondersteunde dit bewustwordingsproces heel krachtig. Niet meer (continu) initiëren, niet mijn mind mijn leven laten leiden, maar vertrouwen op de respons van mijn lichaam voelde in eerste instantie toch nog als een amputatie, en tevens als een bevrijding. Het leven zorgt voor mij, alles wat ik nodig hebt staat voor de deur en anders is het niet voor mij. Stormen zijn er altijd, maar door ze te zien voor wat ze zijn -onderdeel van een natuurlijk cyclisch proces waar wij geen invloed op hebben- kan ik aanschouwen en mijn unieke leven volop leven.

Human Design geeft me ook, in aansluiting op mijn eigen experiment hierin, een heel logisch instrument om zakelijke groei te begeleiden, teams te leren samenwerken en effectiever te maken en jou om jouw unieke leven te leren leven. Een prachtig en krachtig instrument als je van start gaat met het experimenteren met de kennis en leven volgens jouw ontwerp. Door je meer bewust te maken van je niet-zelf en je coping-mechanismen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld om te overleven, kun je beginnen met deconditioneren en leven volgens je ware zelf. Door het nemen van beslissingen op een manier die correct is voor jou, kun je in overeenstemming met je ware rol in het leven gaan leven. Elke nieuwe ontwerp is als een kunstwerk voor mij en ik toon je graag de schoonheid van jouw Human Design en hoe je jouw unieke leven kunt leven, je relatie, gezin of team soepeler en effectief laat functioneren of je bedrijf verder kunt uitbouwen.

Licenties

Je bent hier op de goede plek voor verdieping in jouw proces. Bing Werkatelier is een erkende instelling voor kort beroepsonderwijs door het CRKBO. Tevens ben ik ook volledig gecertificeerd volgens de internationale IHDS richtlijnen als Human Design 'Individual Rave Analyst, Incarnation Cross Analyst, Life Cycle Analyst, Partnership Analyst, Living Your Design Guide, ABC and Rave Cartography Trainer, Family practice analyst, BG5 Business analyst and trainer', PTL1 analisten opleiding docent. Een unicum in Nederland. Zie ook Licenties op deze site of Netherlands, Inge Hoogerheiden: http://www.ihdschool.com/Professionals. Let op; er zijn slechts een handvol analisten en nog minder docenten in Nederland. Niemand is zo vergaand opgeleid als ik in Nederland in deze prachtige mechaniek. Heb je vragen neem dan contact met me op via het contactformulier of mijn email bingwerkatelier@gmail.com.

 

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel