Uit mijn eigen Bing Workatelier

Het bestaan van deze levenskunstenaar bestaat ook uit creatie op de minifarm en in eigen atelier. Denk bijvoorbeeld aan speciale 100% zelfliefde Human Design producten, Bing Farmhouse bier, kunst op doek, inspiratie kaarten van mijn alterego 'Josy' en sociale producten. Deze laatste producten zijn door mij ontworpen en gemaakt door bijzondere mensen die een steun in de rug kunnen gebruiken. Al mijn producten kan je bekijken in de shop hier op Bing Farmhouse, of neem alvast een kijkje hieronder en in de webshop. Alles gemaakt met 100% zelfliefde.

Bing Farmhouse Beer i.s.m. De 7 deugden!

Tijdens je verblijf op Bing Farmhouse kan je genieten van een heerlijk biertje. Dit is een samenwerking met de 7 Deugden een sociale onderneming. Hier worden heerlijke bieren gebrouwen door mensen voor wie een baan elder op dit moment niet vanzelfsprekend is. We hebben een 0,5% Cosmic Light, een 5% Birdsong en 7,5% Stormy Weather biertje als afsluiter van je training hier klaar staan. Tevens kan je de heerlijke warme Bing Farmhouse hoody aanschaffen. Een unieke trui en zo kan je ook thuis lekker nagenieten van je inspirerende retreat hier.

De Human Design 100% zelfliefde producten

Om jezelf iedere dag te herinneren aan jouw experiment en de verbinding met jezelf.

Uit eigen Atelier: Inspiratie coachkaarten!

Laat je inspireren door de coach kaarten van mijn alter ego Josy. Wie is Josy? Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Door haar puurheid kan Josy jou een spiegel voorhouden. In deze webwinkel vind je de inspiratiekaarten van Josy, en tevens neemt ze je mee op reis langs diverse projecten en producten die zij heel bijzonder vindt. Hartverwarmende producten die je blij maken en leuk zijn om te delen met anderen. Laat je ook inspireren door Josy of verras een collega of vriendin met de unieke Josy producten. 

Ken je al de Josy inspiratiekaarten deel 3? Na het succes van deel 1 & 2 deelt Josy in dit 3e deel haar geheim van leven in balans. Voor alle leeftijden! Ze neemt je in 2 x 64 vrolijk geïllustreerde kaarten mee door haar rijke leven vol verandering waar ze intens van geniet. Neem iedere dag een kaart met een nieuw inzicht om wakker te worden of deel de vragen met vrienden en collega’s. Josy geeft je ook een kaartlegging voor meer balans mee. Reis mee met de avonturen van Josy in deze prachtige box en geniet van je eigen unieke levensreis. Wist je dat in deze box Josy haar interpretatie van de eeuwenoude inzichten in de I Ching, de 64 wegen van verandering, geeft? Wil je meer weten over de I Ching en jouw eigen blauwdruk leren kennen? Kijk dan eens onder Human Design op deze site.

De inkomsten uit de Josy inspiratiekaarten worden geinvesteerd in het maken van de nieuwe fairtrade Josy producten en daarmee in de sociale projecten in Zuid-Afrika, Peru en hier in Nederland: gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Zoals de heartwarming bag en Bing Cat. 

Uit eigen Atelier: 'The heartwarming bag'

Als voorbeeld van de diverse sociale producten hierbij de hartverwarmende tas. Deze tas is uniek en kan alles wat een vrouw dierbaar is bevatten. Wij hebben deze tas met hoogwaardige en duurzame materialen met liefde laten maken voor vrouwen door vrouwen en door jouw aanschaf steun je de vrouwen die de tas maken en tevens een uniek scholingsproject in Peru. Een bijzonder mooi cadeau dat gemaakt is met liefde door twee Nederlandse ondernemende creatieve vrouwen. De tas is ruim 40 bij 40 cm en zeer stevig gemaakt.

 De producent: De hartverwarmende tassen -ook de mini versie- worden in beperkte oplage met de hand gemaakt in Peru. Al zeven jaar lang werkt onze producent met dezelfde groepen vrouwen waaronder slachtoffers van geweld. Alle werknemers krijgen gegarandeerd een eerlijk salaris en daarnaast worden er trainingen gegeven op het gebied van zelfontplooiing. Voor onze producent zijn hun producten een manier om de wereld te laten zien wat je kunt maken met liefde.

Wie steun je nog meer met jouw aankoop? Stichting Proniños is opgericht omdat goede scholing voor kinderen de basis vormt voor een beter bestaan. Door het kopen van de hartverwarmende tas ondersteun je de vrouwen die de tas maken met een eerlijk salaris en daarnaast gaat er 10% van het aankoopbedrag naar Proniños en draag jij ook nog eens bij aan een mooiere toekomst van kinderen in Peru.

Uit eigen Atelier: B-ing Cat

Als tweede voorbeeld van de diverse sociale producten uit eigen atelier hierbij de Bing Cat. Mijn alterego Josy en haar kat B-ing weten als geen ander zich over te geven aan het NU en de flow van het leven zelf. Als een reminder om te leven in het NU en jouw leven te leiden heeft Josy haar beste katten vrienden voor jou gemaakt. Iedere kat is uniek en gemaakt door vrouwen met passie voor dit liefdevolle product. Geniet van jouw eigen B-ing kat. Een dagelijkse reminder om van jezelf te houden en jouw eigen leven te leven.

Josy houdt haar leven graag simpel. Ze maakt de keuzes die bij haar horen. Waar zij zin in heeft, de energie voor heeft en diep van binnen voelt dat het in haar leven hoort, of niet. Josy durft ‘nee’ te zeggen en daarmee ook volmondig ‘ja’ te zeggen en doen als ze iets omarmt. Josy gunt zichzelf haar dagelijkse portie rust en stilte om in het NU te zijn. Ze geniet van de natuur en de dieren, daar vindt ze de balans en rust. Haar hele leven is ze omringt door katten. Katten zijn eigen-Wijs en leven in het NU. Nu kan je jezelf ook omringen door de B-ing Katten van Josy.

Meer weten over de katten van Josy: Ik heb deze 21 unieke katten met hoogwaardige en duurzame materialen (recycle dekens) laten maken. De kleine kat is 37,5 cm lang en ook perfect als cadeau. De grote kat is 60 cm lang en draagt een kattenbelletje aan de staart (dus niet geschikt voor kinderen). Zeker ook een waardevolle reminder op je bank, bed of hangmat dat jij iedere dag de keuzes mag maken die bij jou horen. Niet steeds bezig zijn met het verleden, dat is al geweest, of de toekomst (dat heeft nog niet plaats gevonden), maar lekker genieten van het NU.

De producent: De hartverwarmende katten worden gemaakt door de vrouwen die bij 'Kunst om de hoek' van Heliomare Haarlem werkzaam zijn. Van ontwerp door mij, naar zorgvuldige uitwerking door de dames. Het hele proces begeleiden is een fantastisch avontuur gebleken. Samen kozen we kleuren voor iedere kat, wat de katten uniek maakt. Geen kat is hetzelfde. Net zo uniek als ieder van ons is. Aangezien deze katten met de hand worden gemaakt van recycle dekens is iedere kat anders. Tevens zijn de producten niet speciaal geschikt gemaakt voor kinderen of dieren.

Werk op doek uit eigen Atelier

Vele werken zijn door de jaren heen verkocht, anderen vormen nu op mijn Bing Farmhouse een impressie van mijn ervaringen in het verleden. Als je hier bent voor analyse of training ben je welkom om te kijken. Ik werk nog steeds op aanvraag. Of kijk eens op de voormalige expo website hieronder. Daarnaast vormt het werken met beelden in diverse vormen altijd een onderdeel in mijn coaching of training. Niet voor niets is ook Human Design een prachtig visueel instrument.

     

Kijk zeker ook eens op de bovenstaande foto en daarmee de website van mijn Bing Werkatelier exto pagina voor overzichts expo van kunstwerken door de jaren heen.                    

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel