Human Design Business Coaching 

Human Design Netherlands is tevens officieel opgeleid als Human Design Business analist, coach en trainer BG5 & OC16. Daarmee kan ik je, met tevens 30 jaar ervaring in het werken met mensen en teams op de werkvloer in diverse organisaties, begeleiden in het ontdekken van je talenten en het opbouwen van je team. Jouw individuele coaching kan worden gestart vanuit een Human Design individuele business analyse. Daarbij kan specifiek op de werkactiviteiten en de loopbaan worden ingezoomd, alsmede de specifieke coachvragen. Bij het opbouwen van een team -zeker op management niveau- is het aan te bevelen om een individuele reading in te plannen voordat we met het team aan de slag gaan. We maken onderscheid tussen een carrière profiel analyse, een alpha (leiderschap) analyse voor managers en leidinggevenden en een algemene individuele reading gericht op ontwikkeling en communicatie op de werkplek. Een analyse duurt maximaal 2 uur en uiteraard wordt de opname van de analyse samen met de Human Design kaart nagezonden.

Ben je (bijna) een startende ZZP-er of ondernemer dan is Human Design business coachpakket wellicht voor jou. We starten met een Human Design individuele analyse. Daarbij kan specifiek op de werkactiviteiten, startende business en de loopbaan worden ingezoomd, alsmede de specifieke coachvragen. In dit pakket volgt 3/4 weken na de eerste analyse een tweede sessie waarbij we kunnen verdiepen en tevens de start kunnen maken met een persoonlijk business plan. In de derde coachsessie (3 weken na de 2e sessie) gaan we in op de activiteiten die naar aanleiding van het businessplan zijn ondernemen en de ervaringen hiermee. Uiteraard wordt ook hier een diepgaande verbinding gelegd met je design en blauwdruk voor dit leven. Tevens hoe je keuzes maakt zal centraal staan. Een compleet pakket voor de startende ZZP-er cq ondernemer. Mocht je een team gaan samenstellen en/of intensief gaan samenwerken dan is uiteraard een teamprofiel of partneranalyse aan te raden hierna.

Wil je meer weten over de optie die voor jou het meest geschikt is? Dan kan je mij contacten via het contactformulier. Of klik op de webshop Business Coaching.

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel