Human Design Liefde en Relaties

Wil je jouw liefdes relatie versterken? Ben je nieuwsgierig naar je relatie met je zus, broer of dochter? Na een individuele analyse zijn veel mensen nieuwsgierig naar het ontwerp en de gebruiksaanwijzing van hun naasten. Logisch, dat is niet alleen boeiend maar tevens zeer relevant als je bewuster in het leven staat en jouw unieke leven wilt leiden. Je naasten zijn hier een belangrijke speler in. Tevens kan dit jullie relatie versterken en verrijken. Je hoeft overigens niet eerst een individuele analyse te hebben gedaan om direct met je partner of dochter langs te komen.

Als je -samen met je partner, zoon, dochter, vriendin of andere naaste- voor een relatie analyse komt krijg je in 2 uur tijd te horen wie jij bent in relatie tot je partner, wie je partner is in relatie tot jou en wat jullie gebruiksaanwijzing naar elkaar toe is. Waardoor springen de vonken over? Waardoor en op welke wijze ontstaat er irritatie? En hoe kun je elkaar zo correct mogelijk begeleiden in het leven van ieders unieke leven en optimaal genieten van de momenten dat je samen bent? Op de relatie kaart zie je de gebieden waar jullie elkaar aanvullen, de gebieden waar een van jullie dominant is, en de gebieden die open zijn in jullie relatie en dus open staan voor invloeden van buitenaf. Na afloop van de relatie analyse krijgen jullie de relatie kaart en de opname van het 120 minuten durende analyse per e-mail toegezonden. Uiteraard kan de relatie reading worden gevolgd door een familie reading. Een mooie verdieping en verrijking van je gezinsleven. De relatie analyse vervangt uiteraard niet de diepgaande persoonlijke analyse, deze is apart te boeken via de webshop. Klik voor meer info over de mogelijkheiden op de webshop onder Human Design Relaties.

  • Relatie Analyse (1 partner analyse)
    Relatie Analyse (1 partner analyse)

    Relationship Analysis (1 partner analysis)

    Wil je jouw liefdes relatie versterken? Ben je nieuwsgierig naar je relatie met je zus, broer of dochter? Na een individuele analyse zijn veel mensen nieuwsgierig naar het ontwerp en de…

    € 425,00
© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel