Human Design Kinderen en Familie

Wil je jouw kind leren kennen? Ben je nieuwsgierig naar je relatie met je zoon of dochter? Na een individuele analyse zijn veel mensen nieuwsgierig naar het ontwerp en de gebruiksaanwijzing van hun naasten. Logisch, dat is niet alleen boeiend maar tevens zeer relevant als je bewuster in het leven staat en jouw unieke leven wilt leiden. Je naasten zijn hier een belangrijke speler in. Tevens kan dit jullie relatie versterken en verrijken. 

Het Generator Kind: Laat je ook inspireren door mijn filmpjes, gratis te bekijken op mijn youtube kanaal.

Je kunt in een ouder-kind analyse hier meer over te weten komen. Je krijgt in 90 -120 minuten tijd te horen wie jij bent in relatie tot je kind. Hoe zit je zoon of dochter in elkaar? En hoe kan je deze unieke spirit zo goed mogelijk begeleiden? Uiteraard is het prachtig als je dit doet als ze geboren worden. En vanaf de leeftijd van ongeveer 16 jaar kan je zoon of dochter ook zelf (mee)komen voor de analyse.  Op de relatie kaart zie je de gebieden waar jullie elkaar aanvullen, de gebieden waar een van jullie dominant is, en de gebieden die open zijn in jullie relatie en dus open staan voor invloeden van buitenaf. Na afloop van de relatie analyse krijgen jullie de relatie kaart en de opname van het 90-120 minuten durende analyse per e-mail toegezonden. Uiteraard kan de relatie reading worden gevolgd door een familie reading. Een mooie verdieping en verrijking van je gezinsleven. Boeken kan in de webshop.

De ouder-kind analyse vervangt uiteraard niet de diepgaande persoonlijke analyse, deze is apart te boeken via de webshop.

Het Manifestor Kind: Laat je ook inspireren door mijn filmpjes, gratis te bekijken hier & op mijn youtube kanaal.

Het Projector Kind: Laat je ook inspireren door mijn filmpjes, gratis te bekijken hier & op mijn youtube kanaal.

Het Reflector Kind: Laat je ook inspireren door mijn filmpjes, gratis te bekijken hier & op mijn youtube kanaal.

 • Kind analyse (1 persoonlijke analyse)
  Kind analyse (1 persoonlijke analyse)

  Kind Analyse (1 persoonlijke analyse van je kind 90 min)

  Wil je jouw kind leren kennen? Ben je nieuwsgierig naar je zoon of dochter? Na een individuele analyse zijn veel mensen nieuwsgierig naar het ontwerp en de…

  € 425,00
 • Familie Analyse (1 familie analyse)
  Familie Analyse (1 familie analyse)

  Een basis familie analyse bestaat uit 1 verkorte analyse van de beide ouders en de maximaal 4 kinderen, en wordt afgesloten met de familie kaart. De analyse duurt 90 minuten. Dit pakket kan worden uitgebreid met meerdere kinderen.…

  € 425,00
© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel