Wat is Human Design? 

Verder lezen over Human Design Typen, Centra en je gebruiksaanwijzing? Dat kan ook hier op de website. Daarnaast heb ik voor de mensen die het allemaal bij elkaar willen hebben de prachtige Human Design Netherlands Gids gemaakt. Daarmee krijg je ook visueel een prachtige inkijk in deze mechaniek van differentiatie. Uiteraard ben je welkom in training om deze informatie en de diepere lagen verder te leren kennen, ermee te experimenteren en bovenal te ontdekken wat dit betekent voor jouw rol in dit leven. 

Enjoy! Inge

 

Wat is Human Design?

Wil je ook graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf, voor je kind of partner? Wil je keuzes maken die echt bij jou horen? Als je wilt weten hoe je echt in elkaar zit geeft Human Design je de inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Tot welke kwaliteiten jij je aangetrokken voelt, maar niet perse bij jou horen en jouw rol in dit leven. Het kan je tevens laten zien wat anderen met je doen en waarom je bij de ene persoon een goed gevoel krijgt en van de ander energie lekt. Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is, een uniek ontwerp heeft dat reeds vanaf je geboorte vast ligt. Als je gaat leven volgens deze gebruiksaanwijzing dan leef je jouw leven en zal je merken dat je jouw rol beter kunt pakken en dat geeft uiteraard energie en balans in je leven.

Oorsprong

In 1987 had de Canadees Ra Uru Hu – voorheen student natuurkunde, inmiddels zakenman- op Ibiza een bijzondere ervaring. Tijdens de super nova 1987a kreeg hij enorm gedetailleerde wetenschappelijke kennis door. Ra was erg sceptisch en heeft dan ook jarenlang gewerkt aan het systeem -wat nu Human Design heet- voordat hij ermee naar buiten kwam. De laatste jaren vinden steeds meer mensen wereldwijd deze unieke logische wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing ervan voor hun dagelijks leven.

Human Design, of Jouw Ontwerp zoals ik het ook graag noem, wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra's, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we Jouw Ontwerp te zien. Door naar de berekening te kijken krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in het dagelijks leven. Voor de meeste mensen is de analyse zo herkenbaar dat ze de kennis die achter het systeem zit niet hoeven te weten.

Als je in de kennis zelf wilt duiken heb je genoeg studiemateriaal voor de rest van je leven. Lees zeker in mijn gids verder als je benieuwd bent naar meer achtergrond informatie, bijvoorbeeld over hoe al deze wetenschappen samenkomen in Human Design. Echter, alles start met het experimenteren met je eigen ontwerp en de gebruiksaanwijzing die je meekrijgt tijdens je eerste reading of analyse. Eigenlijk is het principe van Human Design heel simpel: je bent geboren met jouw unieke ontwerp en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen. De kern van het leven is dat we elke dag opnieuw bloot staan aan allerlei invloeden, impulsen, vragen die op je afkomen en ontmoetingen. Het is aan jou hoe je hiermee om gaat. Neem je besluiten die gebaseerd zijn op de wensen van je omgeving, je familie, de media, of volg je jouw unieke rol in dit leven? Dit betekent ook dat je niet alles hoeft te weten en te kunnen in dit leven. Leef jouw unieke leven, heb jezelf lief hierin, dat is genoeg.

Jij bent uniek

We vervullen allemaal een unieke rol in dit leven. Als je gaat zien dat jij een radar bent in een groter geheel van de mensheid en dat ieder hierin een unieke rol te spelen heeft, kun je aanvaarden dat je niet alles hoeft te kunnen. Sterker nog, je kunt gaan zien dat de kwaliteiten en valkuilen die je in huis hebt onderdeel zijn van dezelfde medaille: jouw unieke zijn. Dit systeem leidt niet naar ‘Geluk’ of ‘Happy’ zijn. De zon schijnt niet elke dag en dat hoeft ook niet. Juist de regen of stormen in ons leven, of winterse kou, zorgen ervoor dat we ons kunnen voeden op zijn tijd of bezinnen op de ware essenties. Het human design systeem en de inzichten voor jou hieruit, leiden je naar jouw unieke kern en van daaruit kan je jouw leven leiden zoals correct voor jou is. Dit systeem maakt je bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Als je correct gaat opereren kun je bewust, wakker en vervult door jouw unieke leven gaan. Op jouw unieke pad leven en van jezelf houden. Is dat geluk? Of is dit meer dan geluk? Een vervuld leven bij elke weersomstandigheid. Regen, wind, storm, het hoort allemaal bij het cyclische leven. Het gaat erom dat je leert met veranderingen om te gaan vanuit jouw uniekheid.

Hoe werkt een reading of analyse?

Als je voor een reading komt krijg je jouw ontwerp te zien. Dit is jouw energie kaart of routekaart voor dit leven. Op deze kaart zie je 9 energiecentra die met elkaar worden verbonden middels kanalen. Voor het gemak spreek ik van 9 energiecentra, zodra je dieper de mechaniek instapt zal je ontdekken dat er sec 4 energiecentra zijn (4 motoren) en de andere centra ieder een eigen mechaniek kennen. Indien de centra gekleurd zijn –gedefinieerd- heb je hier 24/7 toegang tot deze mechaniek op een vaststaande manier. Deze gebieden geven inzicht hoe jij vanuit je ware zelf kunt handelen en zijn er om op voor jou correcte wijze uit te dragen in de wereld. In een reading zullen we uiteraard op deze gekleurde centra en kanalen ingaan. Tevens zullen we de niet gedefinieerde –de witte- energiecentra ook bespreken. In deze open gebieden kan je omgeving veel invloed hebben en kan jij je laten verleiden om vanuit je niet-zelf te opereren in het leven.

Een professionele analist kan je wegwijs maken in jouw eigen blauwdruk voor dit leven. Je bewuster maken van je unieke talenten en daar waar je verdwaalt in de niet-zelf gedragingen vanuit geconditioneerde patronen. Dan kan je experiment beginnen om altijd naar jouw innerlijke autoriteit te gaan luisteren i.p.v. een autoriteit buiten jezelf. Let op, dit is een prachtig en ook zorgvuldig proces. Er zijn slechts een aantal professionele analisten in Nederland die dit correct begeleiden. Een professional heeft het internationale keurmerk van de IHDS zoals hieronder weergegeven en diverse diploma's om aan te geven wat exact hun specialisme is. Ik ben inmiddels in Nederland degene die de meeste officiele opleidingen heeft genoten tot Human Design analist, teacher, opleider, business consultant en tevens heb ik het breedste aanbod hierin. Ik leid ook andere professionals op. Je bent hier op het juiste adres als het gaat om diepgaande kennis, professionaliteit en jarenlange ervaring in Human Design en het begeleiden van jouw transformatie proces. Kijk voor het aanbod in de webshop. Nog wat verder lezen over Human Design? Ga dan zeker door naar de volgende subpagina of bestel de prachtige gids in de webshop.

  • Human Design Netherlands Gids
    Human Design Netherlands Gids

    Bestel hier nu de nieuwe en exclusieve Human Design Netherlands Gids van officieel internationaal erkend Human Design professional Inge Hoogerheiden. In deze gids neemt Inge je door een aantal basis elementen van Human Design heen…

    € 12,50
© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel