Veelgestelde Vragen

 

Hoe kan ik mij voorbereiden op mijn persoonlijke analyse?
Als je meer uit je analyse wilt halen kan je alvast naar mijn gratis podcast luisteren. Tevens is het downloaden van mijn Human Design Gids een aanrader.

 

Kan ik zonder analyse de ‘Living your design’ training instappen?
Nee, je experiment en je proces start altijd met een persoonlijke analyse.

 

Kan ik ook een Human Design analyse cadeau geven?
Natuurlijk kan dat. Als je bij je boeking aangeeft dat het om een cadeau gaat, nemen we daar even apart contact over op.

 

Is een digitaal rapport hetzelfde als een persoonlijke analyse?
Zeker niet. Een digitaal rapport kan niet jouw unieke design uitlezen en ook niet jouw proces ondersteunen zoals een professionele analist dat kan.

 

Is een ‘Living your design guide’ een analist?
Nee, een ‘Living your design guide’ is nog geen analist. Ik adviseer ook altijd een analyse te doen bij een professionele analist voor je de ‘Living your design training’ instapt. Bij mij is dit een toegangseis.

 

Vervangt de podcast luisteren en/of het lezen van Human Design boeken een persoonlijke analyse?
Zeker niet. Je kunt niet zelf je design uitlezen en ook niet je ‘Mind’ omzeilen zoals een professional dat kan.

 

Hoe herken ik een professionele analist, coach, trainer of opleider in Human Design?
Een officiële analist heeft het Internationale Human Design School  (IHDS) logo en dito diploma’s om het te ondersteunen. Een business analist heeft daarnaast het BG5 logo. Zie onder mijn licenties voor de logo’s en de intergiteits overeenkomst van de IHDS. Een punt van aandacht.... Er zijn vele mensen die deze prachtige kennis verdraaien en er zijn ook vele mensen die niet gelicenseerd zijn en claimen professional, expert, coach of school te zijn maar dit niet zijn volgens de enige echte officiele standaard (IHDS). In Nederland zijn er slechts iets meer dan een handvol analisten, check dus goed waar je jouw eerste Human Design analyse of jouw opleiding boekt zodat je het beste uit deze ervaring haalt. Tevens van belang dat je bij een professionele analist bent geweest als je hier de officieel erkende trainingen of opleiding wilt volgen na je analyse. Voor de helderheid: een 'living your design guide' is (nog) geen analist en een analist is geen trainer of opleider. Alleen een apart gecertificeerde docent kan een erkende IHDS opleiding aanbieden. Wees ook zeker waakzaam voor tarieven die ver van de IHDS standaard die ik hanteer afwijken  of als mensen een 'snelle weg naar succes' aanbieden. Jouw proces en opleiding heeft tijd nodig en kent een deconditionerings proces van 7 jaar. Je wordt dus ook geen professionele Human Design coach of analist in 6 maanden. Dat is een proces van minimaal 3,5 jaar na je eerste analyse. Je kunt altijd naar de opleiding en achtergrond vragen van de persoon die de diensten aanbiedt en bovenal: volg uiteraard jouw strategie en autoriteit bij het nemen van besluiten. Ik ben begonnen met het aanbieden van de officieel erkende beroepsopleiding, er zijn nu 2 analisten uitgestroomd en de eerst volgende afgestudeerden zullen in 2024 uitstromen. 

 

Is een kennismaking nodig?
Nee een kennismaking voor een analyse is niet nodig. Heb je een concrete vraag mail me dan svp. Je kunt mijn stem en mijn design leren kennen door naar de Podcast te luisteren, de inleiding van seizoen 1 podcast 1 is dan een aanrader. Maar iedere Podcast geeft in een inkijkje in mijn design en hoe ik werk en gids.

 

Kan ik ook online mijn analyse ontvangen?
Uiteraard, ik werk tevens online en ook dat is zeer transformerend.

 

Is Bing Farmhouse makkelijk bereikbaar?
Je kunt me bereiken middels auto, fiets, OV en er is gratis Parkeren. Als je jouw analyse of training boekt krijg je de route en tevens tips voor je verblijf hier.

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel