bing-work-atelier-experiences.jpg

 

Ervaringen met Inge Hoogerheiden van Bing Werkatelier & Human Design Netherlands

Hieronder volgen enkele quotes van clienten en deelnemers aan Human Design Netherlands analyses, trainingen of opleiding. Human Design is om te ervaren, dus ervaar bovenal zelf wat het met je doet. We zijn echt uniek en door te ervaren leer je op jouw unieke wijze. Dat geldt uiteraard voor alle coaching, training en trajecten die je hier op mijn mooie minifarm of in je organisatie kunt ervaren. Door de 30+ professionele jaren heen heb ik voor vele organisaties gewerkt, hieronder ook enkele quotes om tot je te nemen.

Enjoy, Inge


"Ik ben vanavond thuisgekomen als een nieuw mens. Het is vreemd want ik had het niet verwacht, ook niet toen ik na de training naar huis ging. Pas vanavond, toen ik in gesprek was met wat mensen om mee heen, merkte ik dat de Manifestor helemaal aanwezig is. Unapologetic, en met een strategie! En dat voelt heel goed!
Heel erg bedankt voor de mooie tweedaagse! Ik heb erg genoten van je ontspannen en lichtvoetige begeleiding."      

"Wat een ontzettende gave training was LYD! Ik ben er echt helemaal vol van! ..... Ik kan het niet uitleggen .. maar het voelt als een soort verslaving waar je niet mee kan stoppen en waar je steeds meer van wil leren... tegelijkertijd wil ik het de tijd geven en zo lang mogelijk genieten van het geen gebeurt. En er gebeurt van alles... ik krijg leuke uitnodigingen waarvan ik zeker weet dat ik daar mijn kracht in kwijt kan. Maar zag ook mijn "niet-zelf" toen ik iets wilde afdwingen en kon dat gelukkig op tijd stoppen. Kortom er valt nog veel te zien en te leren maar een enorm kwartje is gevallen zullen we maar zeggen!  Ik wil dan ook heel graag meedoen met de volgende cursus Rave ABCs in September/November."

"Nogmaals bedankt voor het delen van je wijsheden binnen human design! Heb meteen erna al zo’n mooie en unieke ervaring gehad….. echt zo mooi! "     

".......Een kwartje hoor je niet in het gras vallen maar wel op de vloer van een stadsbus. Dankjewel voor je inzichten en je manier van overbrengen anders had ik het niet gehoord."     

"Veel liefs en grote dank. Ik heb genoten!" 

"Ik ben zo blij met jouw veelvuldige 'het is'. Want dat is het. Dat houdt mij wakker."

"Ik ben me steeds bewuster aan het worden van het avontuur van het leven, dat IS. En durf steeds meer de moed en het geduld op te brengen om op de timing van het leven te wachten, best 'n uitdaging voor een manifestor. Met grote dank aan Inge die me altijd helder, crispy, humorvol en scherp op dit avontuurlijke pad houdt."

"The day after…of een week later, kijk ik terug op een mooie reis met elkaar, vol inzichten, verbinding en openheid onder voortreffelijke begeleiding, voor mij de ideale wereld."

"Het woord dat ik het beste vind passen bij wat ik voor jou voel, is: ‘RESPECT’. Ik wil je oprecht en hartelijk bedanken voor de reis die je mij hebt geboden. Ik heb er enorm van genoten en ik zal nog veel gaan hebben aan de mooie ervaringen, wijsheden en aanwijzingen."

"Hier ervaar je de nieuwe manier van leren van de toekomst. Met Inge en de groep duik je op jouw unieke manier de human design data in. Wees gewaarschuwd want je kon wel eens dusdanig verrast worden van wat je onderweg tegenkomt. Terugkijkend geeft de opleiding een vernieuwde blik op jezelf en de wereld waarin we leven. Het maakt dat je nog enthousiaster wordt over human design. En die verandering van perspectief werkt verwonderend en heerlijk ontnuchterend tegelijkertijd, een verademing!"  Suzanne, analist in opleiding bij Human Design Netherlands,  PTL1 2023

"Als je jouw experiment echt diepgaand wilt ervaren en wellicht het idee hebt om zelf opgeleid te worden tot Human Design analist, dan is er eigenlijk maar 1 plek in Nederland waar je dit kunt doen. Dat is bij Inge op haar geweldige Bing Farmhouse waar je in goede handen bent. Waar je door haar begeleid wordt in je experiment en daarnaast gedegen opgeleid wordt. En waar er ruimte is voor het feit dat iedereen dit op z’n eigen unieke manier doet. Inge heeft de gave je echt te zien en ze begeleid je met respect voor jouw unieke design." Yvonne, analist in opleiding bij Human Design Netherlands,  PTL1 2023

Ervaringen uit coaching en trainingstrajecten in organisaties:

"Ik vind Inge's stijl heel aansprekend. Ze laat je de theorie heel goed en creatief voelen door de oefeningen. Ze heeft een pittige krachtige stijl, met humor, dat spreekt me zeer aan. Speelt goed in op actualiteit en opmerkingen uit de groep" (HRM adviseur gemeente)

"Inge heeft al bijna 30 traineegroepen van de gemeente Rotterdam vanaf 2001 gedurende 2 jaar getraind en begeleid. Zij heeft er op een creatieve, inspirerende en positief-kritische manier voor gezorgd dat deze meer dan 250 trainees zowel persoonlijk als professioneel enorm zijn gegroeid. Op dit moment heeft zij 2 traineegroepen onder haar hoede. Zij is een enhousiaste vakvrouw die haar trainingen heel grondig voorbereid en ook voortdurend meedenkt om het traineeprogramma van Rotterdam steeds verder te ontwikkelen. Persoonlijk vind ik haar een heel leuk en uniek mens om mee samen te werken." (Anita Meijs, ex-programmamanager traineeprogramma gemeente Rotterdam).

"Inge ervaar ik als een betrokken trainer en adviseur die zich inzet voor het leren en ontwikkelen van mensen. Het is een vakvrouw met veel parate kennis op dit werkgebied. Dit weet zij vooral op een inspirerende en creatieve wijze, met de juiste dosis aan humor, in te zetten. Vanuit een veilige sfeer weet ze je te prikkelen om te komen tot nieuwe gedachtes en inzichten. Kortom: een leuke meid en een erg wijze (vak)vrouw!"  (Marja van der Bijl. Concernopleidingsadviseur. Gemeente Haarlem)

"Ik kan de training persoonlijke effectiviteit iedereen aanbevelen. Datgene wat ik heb geleerd is voor mij zeer bruikbaar in de praktijk." (deelnemer training persoonlijke effectiviteit)

"Vanaf het eerste moment dat Inge zich als interim heeft ingezet voor Todos is zij in staat geweest om een verfrissende, vernieuwende en positieve aanpak te lanceren. Haar resultaat gerichte aanpak heeft Todos veel goed gedaan! We zullen ook in de toekomst voor nieuwe projecten de samenwerking opzoeken" (Onno Raadsen, Voormalig Directeur Stichting Todos)

"Inge heeft me de spiegel voorgehouden waardoor ik mijn werk effectiever kan uitvoeren. Ik vind haar erg deskundig en begrijpend." (gecoachte beleidsmedewerker) 

"De vaardigheidstrainingen waren intensief en erg leerzaam. Je leert veel van jezelf en van elkaar, zowel individueel als in teamverband." (ex-trainee Gemeente Rotterdam)

"Bekijk haar schilderijen en dan zie je wat Inge met en voor mensen doet: ze is een spiegel, prikkelt om te ontwikkelen, stimuleert om te experimenteren en geeft ruimte aan ratio en emotie. Ofwel: een inspirerend leuk mens, die een totaalconcept aanbiedt. Dat is voor ons de overweging geweest om haar te vragen met onze trainees te werken aan hun ontwikkeling. Ze begint aan iedere nieuwe groep alsof het groep 1 is." (Nico Bruins, voormalig programmamanager Traineetraject Gemeente Rotterdam.)

"Inge is een leuk mens. Ze is serieus maar heeft humor en dat is een goede mix. Ze weet veel en analyseert goed. Van de training heb ik genoten en veel opgestoken. Echte eye-openers gehad." (deelnemer training persoonlijke effectiviteit)

"Ik heb in deze training meer inzicht gekregen in mijn leiderschapsstijl. Ook heb ik tools gekregen hoe ik in de praktijk kan coachen. De LEA is een echte spiegel om je verdere ontwikkeling vorm te geven. Verder heb ik veel geleerd van de andere deelnemers. Ik vind Inge een deskundige en leuke trainster die laat zien hoe je in de praktijk invulling aan je ontwikkeling kan geven." (deelneemster training leidinggeven)

"Inge heeft me goed gecoacht en in een korte tijd veel besproken, discussies goed geleid en een positieve bijdrage aan de sfeer geleverd. Mijn complimenten voor het bijeen brengen van zoveel verschillende niveaus en een sfeer creeren waarin ieder aan bod komt." (deelnemer training leidinggeven)

'Inge was erg onderhoudend en ging op een prettige manier mee en wist altijd een goed antwoord op de geschetste problematiek te geven of je aan het denken te zetten om zelf tot een oplossing te komen. Ik vond de momenten dat we zelf aan de slag gingen in de training erg waardevol. Inge is gewoon goed voorbereid en dat merk je aan alles. Mijn complimenten." (deelneemster training leidinggeven)

 

 

© 2013 - 2024 Human Design Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel